Uitdaging voor de kerstman: Vader deelt hilarisch verlanglijstje van zijn zoontje!

Uitdaging voor de kerstman: Vader deelt hilarisch verlanglijstje van zijn zoontje!

Kinderen ervaren december als een spannende maand, met zowel Sinterklaas als Kerstmis in het vooruitzicht.

Tijdens deze feestdagen hebben ze de gelegenheid om minstens twee keer iets speciaals te vragen, waar ze het hele komende jaar plezier van kunnen hebben.

Dit vergt natuurlijk uitgebreide planning en overweging van wat ze het meest nodig hebben of willen. Ook al valt hun verjaardag er tussenin, blijven Sinterklaas en Kerstmis toch de hoogtepunten.

Met hun dikke, uitgebreide speelgoedcatalogi en online reclames spelen speelgoedwinkels handig in op deze periode.

Gratis op de deurmat landen deze boeken, die in een boekhandel gemakkelijk een tientje zouden kosten, om kinderen te helpen bij hun belangrijke keuze.

De wereld is meer online georiënteerd dan ooit tevoren en de tijden zijn veranderd. Hoewel

Ondanks dat speelgoedboeken nog steeds populair zijn, is het niet meer voor elk kind weggelegd. Winkels als Intertoys of Bart Smit (als die nog bestaan) hebben slechts een beperkt aanbod in hun catalogi, waardoor kinderen en hun ouders vaak online moeten zoeken voor specifieke wensen.

Het kan lastig zijn om het perfecte cadeau online te vinden en vervolgens te laten weten aan de Kerstman, aangezien hij alleen brieven ontvangt en geen e-mails.


Dus, om je online vondsten aan de Kerstman over te brengen, is creativiteit vereist. Jalil laat bijvoorbeeld niets aan het toeval over om ervoor te zorgen dat zijn wensen duidelijk worden overgebracht!


Scroll naar boven