Twijfels slaan toe bij Teun Föhn: Gaat het hem lukken of heeft hij te hoge eisen?😢🤨

Vier maanden geleden zag de 51-jarige Teun Föhn zijn relatie met Jeroen stranden. Teun staat open voor de liefde maar twijfelt of dat nog wel voor hem is weggelegd.

Jeroen en Teun hadden een jaar een relatie en leken samen ontzettend gelukkig, althans als we de beelden van de serie mogen geloven.

Jeroen had de droom een bloemenzaak te open in Zeeland en inmiddels is die droom uitgekomen. Teun wilde alleen zijn geliefde Urk niet verlaten.

De oud-kapper liet destijds aan Story weten dat hun karakters ook botsten. ‘Eigenlijk had ik al eerder door dat het niet goed zat tussen ons.’

Hij betwijfelt of de liefde nog voor hem is weggelegd. ‘Natuurlijk heb ik nog een heel leven voor me.

Maar nu ik de vijftig ben gepasseerd, wordt de vijver wel steeds leger. Er lopen niet zoveel leuke mannen rond die bij mij passen.

Daarbij vind ik het lastig om te bepalen of ze met me willen daten omdat ik bekend ben en op die manier zelf eventueel beroemd willen worden, of omdat ze me écht leuk vinden.

En het moet ook nog een man zijn die mij aankan. (…) Ik kan nogal dominant zijn en het is fijn wanneer ik dan een weerwoord krijg.

Ik wil niet iemand die over zich heen laat lopen. Dus ja, ik heb best wel wat eisen. En ik weet niet of er zo’n man voor mij rondloopt.’

Over de auteur

Scroll naar boven