Vrouw wil graag twee kinderen van haar 61 jaar oudere man: ‘Hij is mijn baby’

Vrouw wil graag twee kinderen van haar 61 jaar oudere man: ‘Hij is mijn baby’

Ongeacht het leeftijdsverschil van 61 jaar, stapte de 24-jarige Miracle Pogue uit Starkville, Mississippi, VS, in het huwelijksbootje met haar 85-jarige partner, Charles Pogue.

Vrouw wil graag twee kinderen van haar 61 jaar oudere man: ‘Hij is mijn baby’

Charles, een voormalige makelaar en gepensioneerde, ontmoette zijn jonge geliefde in 2019 bij een wasserette, waarna hun relatie begon.


In februari 2020 vroeg Charles Miracle ten huwelijk.

Na hun huwelijk in juli 2022, nadat hij zijn gevoelens aan haar had bekend.


Miracle heeft aangegeven dat ze graag twee kinderen met hem wil krijgen, in de hoop een nieuwe generatie te verwelkomen voor de tachtigjarige die op dit moment geen kinderen heeft.


In een interview met Daily Mail, dat werd gepubliceerd, onthulde Miracle, van Nigeriaanse afkomst, dat toen hun vriendschap begon, ze wist dat hij ouder was, maar niet zijn exacte leeftijd op dat moment wist.

Toen de verpleegster zijn exacte leeftijd ontdekte, besefte ze pas maanden later dat ze gevoelens voor hem had.

”Op het moment dat ik besefte dat ik diep in mijn gevoelens zat, waren er al maanden voorbij en had ik al gevoelens voor hem. Hij was mijn baby en hij zou nergens heen gaan.”

”Toen raakte ik in gesprek met hem en realizede ik me dat hij bijzonder was.”

Toen we elkaars geboortedatum vroegen, zei hij dat hij in 1937 was geboren.

Ik heb zijn leeftijd nooit achterhaald, we wilden gewoon zien hoe het ging. Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is,

ik vind hem leuk zoals hij is. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was, omdat hij er zo goed uitziet. Hij is altijd actief en energiek…”


Tamika Phillips, de 45-jarige moeder van de jongedame, en haar 72-jarige opa Joe Brown, hebben vanaf het begin hun steun gegeven aan de relatie nadat ze zagen hoe gelukkig Charles haar maakte.


Het kostte echter moeite om haar 47-jarige vader Kareem Phillips te overtuigen. Naast het feit dat mensen hen in het openbaar vaak verwarren met een vader en dochter, worden ze geconfronteerd met negatieve aandacht van trollen. Miracle staat bekend als @mnigeria98 op TikTok.


Scroll naar boven