Man gaat trouwen met transvrouw: ‘Ik ben geen homo, ik val op vrouwen’

Man gaat trouwen met transvrouw: ‘Ik ben geen homo, ik val op vrouwen’

Liefde is een uniek en krachtig fenomeen in al zijn vormen en variaties, en het verhaal van Jesse en Cassidy illustreert dit prachtig.

Hun romance begon met een wederzijdse fysieke aantrekkingskracht, die zich snel verdiepte tot iets veel groters. Het was liefde op het eerste gezicht, iets dat vaak onverwacht en onweerstaanbaar is.

Toen Jesse Cassidy op Instagram zag, voelde hij zich meteen tot haar aangetrokken en nam het initiatief om haar een berichtje te sturen.Cassidy, die hem ook aantrekkelijk vond, reageerde direct positief, en al snel bloeide er iets moois tussen hen. Jesse reageerde snel en positief op haar, en al snel bloeide er iets moois tussen hen. Cassidy onthulde in het begin van hun gesprekken aan Jesse dat ze een transvrouw is, wat betekent dat ze als man is geboren maar zich heeft laten transformeren tot vrouw.


Hierdoor liet Jesse zich niet afschrikken en zag het als een kans om samen een unieke relatie op te bouwen.


Cassidy deelt dat ze als transvrouw vaak te maken krijgt met haatberichten, vooral uit religieuze hoeken. Ze krijgt opmerkingen als: “Meneer, lippenstift en hakken zorgen er niet voor dat je een vrouw bent.”

”Chromosomen zijn niet te veranderen. Je bent gewoon een onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert. Blijf lekker in je fantasiewereldje leven.”

Cassidy wordt geraakt door deze negativiteit, maar ze is het inmiddels gewend. Jesse komt echter nu ook in aanraking met dergelijke berichten.

Er zijn mensen die hem beschuldigen van homoseksualiteit omdat hij een relatie heeft met een transvrouw. Zelfs zijn familie en vrienden hebben hem dit label opgeplakt.

Toen hij zijn deelname aan het programma ‘Love don’t judge’ aan zijn vader vertelde, reageerde zijn vader woedend: “Nu zal de hele wereld weten dat mijn zoon homo is.”

Echter, Jesse benadrukt dat hij niet homo is. Hij voelt zich aangetrokken tot vrouwen en ziet Cassidy als meer dan vrouwelijk genoeg.


Cassidy heeft alle fysieke kenmerken van een vrouw, maar toch begrijpt hij niet waarom mensen dit niet kunnen zien.


Hun liefdesverhaal toont aan dat liefde geen grenzen kent en zich niets aantrekt van vooroordelen of stereotypen.

Scroll naar boven