Toppunt van krankzinnig: Toeristen van dit hotel spannen de kroon met ligbeddenrace!😲🤣

De zomer is in volle gang en we hebben niets te klagen. Om de zon te kunnen zien hoeven we in ieder geval niet naar het buitenland te vertrekken.

In Nederland is het al tijden prachtig mooi weer, op sommige dagen is het zelfs iets te heet. Voor mens en dier is het dan ook soms afzien.

Na hard bikkelen op het werk is het heerlijk om even een aantal weken vakantie te hebben, even niets moeten en vooral alles op je eigen tempo.

Vooral met de hitte is ons energielevel al iets lager dan normaal en dus gaan we op een slakkentempo de dag door.

Wanneer je op vakantie gaat naar het buitenland wil je ook vooral niet rennen en vliegen, echter is er in sommige hotels in de ochtend een ligbeddenrace.

In de ochtend staan de vakantiegangers al in de rij om een ligbedje bij het zwembad te bemachtigen, velen zetten hier in de vakantie zelfs hun wekker voor.

Om zeker te zijn van een ligbed bij het zwembad willen velen als eerste hun badlakens op de ligbedjes neerleggen om vervolgens eerst even rustig te ontbijten.

Online gaat er nu een video viraal van een zogenaamde ligbeddenrace op Tenerife, het Spring Hotel Bitacora spant dan ook de kroon.

De vakantiegangers staan bij dit hotel al om half zeven in de rij, wachtend tot het hek om acht uur opengaat. Gaat het hek open dan rennen ze voor hun leven, uh ligbedje!

Over de auteur

Scroll naar boven