Einde oefening voor Emma Heesters? Verhalen beloven niet veel goeds😥😫

Vorig jaar kochten Emma Heesters en haar vriend Wesley Hoedt een woning in Antwerpen. De kan is aanwezig dat het stel hun huis binnenkort moet verlaten.

Wesley, de partner van Emma staat onder contract bij de Belgische club RSC Anderlecht, echter zou de club hem helemaal zat zijn.

Al maanden gaat er het gerucht door de wandelgangen dat Wesley Emma zou bedonderen met andere dames. De zangeres is dan ook al meerdere keren geconfronteerd door juicekanalen met deze geruchten.

Enige tijd geleden werden er online al enkele pikante gesprekken van de voetballer met andere dames gepubliceerd. Tevens zou hij zich ook misdragen tijdens stapavondjes met zijn vrienden.

Emma maakte de keuze om niet teveel woorden vuil te maken aan deze roddels. Het stel kocht vorig jaar dan ook samen een woning in Antwerpen.

Het veelgelezen weekblad Story komt nu met de berichtgeving dat de kans bestaat dat het stel toch binnenkort hun woning moeten verlaten.

Onlangs werd Wesley al twee keer door zijn trainer op de bank gezet tijdens belangrijke wedstrijden en moest hij zelfs apart van zijn team trainen.

Dit alles zou komen door zijn gedrag. ,,Wesley is een speler die zich belangrijk moet/wil voelen”, schrijft de Vlaamse krant Gazet van Antwerpen.

Naar verluidt zou Wesley de afgelopen tijd sterallures tonen waar de trainer en zijn teamgenoten genoeg van beginnen te krijgen.

De speler zou een aantal journalisten die aanwezig waren bij een training hebben uitgemaakt voor idioten. Uiteraard zijn zijn trainer en andere teamgenoten daar niet blij mee geweest.

Volgens de Belgische media heeft Wesley zijn langste tijd gehad bij de club en wordt het de hoogste tijd dat hij gaat vertrekken.

Scroll naar boven