Patty Brard laat zich uit over zeikers: ‘Je kunt nu eenmaal niet iedereen tevreden houden’😲🤞

Een aantal maandjes geleden kwam de villa van Patty Brard en haar man Antoine in de verkoop te staan.

Aan hun schitterende woning aan de Amstel hangt een prijskaartje van 2,3 miljoen euro, dat is het bedrag dat het stel er graag voor wil krijgen.

Tot op de dag van vandaag is de villa nog niet verkocht. ,,Je weet hoe het gaat: twaalf kijkers, twaalf zeikerds”, aldus Patty.

De woning is van alle luxe voorzien, een mooie ruime woonkamer, een super de luxe keuken en een heerlijk zwembad.

Brard en haar man hebben in de loop der jaren de woning behoorlijk verfraaid en volgens het stel is het er dan ook heerlijk om te wonen.

,,Wat dat betreft, hoef ik ook echt niet weg hoor”, zei ze eerder in weekblad Weekend. ,,Maar ik wil gewoon minder stofzuigen.”

Er zijn al mensen geweest om de villa te bezichtigen echter is er nog niemand die dit enorme bedrag er voor wil betalen.

,,Interesse van potentiële kopers is er al geweest, maar je weet hoe het gaat: twaalf kijkers, twaalf zeikerds”, zegt Patty in Privé. ,,Je kunt nu eenmaal niet iedereen tevreden stellen.”

,,In tegenstelling tot enkele jaren geleden, toen het ook te koop stond, gaat het nu echter gepaard met veel meer rust”, legt Patty uit.

,,Toen moest ik het met alle geweld snel kwijt zijn, nu vind ik het ook helemaal prima als het er pas over een jaar of twee van komt. We zien het wel.”

Over de auteur

Scroll naar boven