Teun Föhn gaat moeilijke en onzekere periode in: ‘Het is nogal een klap geweest’😱😢

De laatste maanden gaat het niet goed met Teun Föhn die we allemaal kennen van de realityserie Urk! Teun gaat een zwaar revalidatietraject in.

Op eerste kerstdag kreeg Teun een auto-ongeluk. ,,Iemand reed mij van links aan. Die auto reed behoorlijk hard, dus het is nogal een klap geweest”, vertelt Teun tegen Story. ,,Ik heb een whiplash opgelopen.”

Hij zat toen vol adrenaline en merkte nog niets. ,,Maar na een paar weken kreeg ik klachten, waaronder hoofdpijn, concentratieproblemen en niet kunnen slapen. Dat wordt met de dag erger.”

Na het ongeluk bezocht Teun direct een manueel therapeut. ,,Daar liep ik al vanwege eerdere armklachten.

Maar op den duur bleek wel dat ik echt verder moest gaan kijken voor wat betreft de whiplash. Op aanraden van mijn therapeut ga ik nu het ziekenhuistraject in.”

De komende periode zal hij door een psycholoog, een fysio- en bewegingstherapeut worden begeleid in het ziekenhuis.

,,Die proberen mij handvatten te geven om hier goed mee om te gaan. Ik doe er alles aan, ook qua oefeningen, om vooruit te komen. Ik heb immers maar één lichaam.”

Of het traject hem weer helemaal de oude gaat laten worden is nog onzeker, dit omdat er nog veel onduidelijk is. ,,Op dit moment is nog niet duidelijk of het in weke delen zit of in de wervels”, legt hij uit.

Tevens heeft hij problemen met zijn arm na een mislukte operatie. Teun werd destijds geopereerd aan zijn biceps en tijdens deze operatie is er een zenuw geraakt.

,,Die schade is niet meer te herstellen en heeft tot gevolg dat de spieren in mijn hand heel snel verzuren. Daardoor moest ik stoppen met mijn kapsalon.”

Over de auteur

Scroll naar boven