Geen geld voor een tatoeage? Bij thuisprikker Erik kun je terecht met maar 5 euro op zak!😱😫

De populariteit van tatoeages wordt alsmaar populairder en de kunstenaars worden alsmaar beter. Jong en oud zijn dol op deze vorm van kunst.

Tatoeëren is een vak apart en leer je niet zomaar even, het is een kwestie van jarenlang oefenen en oefenen.

Als de inkt eenmaal in de huid zit krijg je het niet zo snel meer weg en dus is het belangrijk dat je wel goed werk levert. Over het algemeen is een tatoeage voor altijd.

Nederland kent vele tatoeage-shops en zeer veel goede tatoeërders, echter verschijnen er ook steeds meer zogenaamde “thuisprikkers” in ons landje.

Deze thuisprikkers kopen hun spullen vaak bij AliExpress en werken dus met rommel. Het vak tatoeëren leren ze in een week en ze hebben geen flauw idee waar ze mee bezig zijn.

Erik is zo’n thuiswerker en werkt vanuit zijn zolder. Hij wil graag iets betekenen voor de liefhebbers van tatoeages daar het zo ontzettend duur is om een tatoeage te plaatsen.

Hij vindt zichzelf een prima artiest en laat dan ook graag zien dat hij zijn vak goed verstaat. Volgens hem zijn zijn tatoeages niet te onderscheiden van die van andere kunstenaars.

Zijn vriendin zit als proefkonijn en Erik laat graag even aan alle kijkers zien wat hij kan. Zelfverzekerd pakt hij het scheenbeen van zijn vriendin.

Het begint al lekker met het feit dat hij de kleuren wit en zwart niet meer uit elkaar weet te halen, bijzonder want de twee kleuren lijken helemaal op elkaar.

Iedereen kan een tattoo zetten” zegt Erik overtuigend, dit terwijl hij een bibberend een lijntje inkt op het been van zijn vriendin zet:

Bekijk beelden:

Over de auteur

Scroll naar boven