Roy Donders en zijn Michelle laten er geen gras over groeien: Klaar voor de volgende stap!🤔😲

Roy Donders en zijn vriendin Michelle Bibi laten weten al toe te zijn aan de volgende stap in hun relatie. ,,We willen graag trouwen.”

Roy Donders, de stylist van het zuiden is tot over zijn oren verliefd op Michelle. Het stel is pas een aantal maanden samen maar laten er geen gras over groeien.

,,We zijn dolgelukkig en hebben het hartstikke leuk”, aldus Roy in gesprek met RTL Boulevard. ,,We zijn super verliefd en het wordt alleen maar steeds mooier, leuker en beter.”

Het koppel is helemaal zeker van hun liefde voor mekaar en zijn inmiddels al grootste plannen aan het maken voor de toekomst.

,,Ik zou ook wel graag willen trouwen in de toekomst, dus er is nog genoeg in het vooruitzicht”, onthult hij. ,,Misschien ooit nog een kindje, wie weet.”

Roy heeft zich enige tijd geleden ook al uitgesproken over gezinsuitbreiding. ,,We hebben het er in het begin over gehad.

Mijn zus riep: ‘O, misschien hebben we straks een klein Royke!’ Zo kwam dat gesprek op gang”, zei hij eerder in weekblad Weekend.

,,Of het kindje welkom zou zijn? Ik kom uit een familie waar ab0rtus geen optie is, om het zo maar te zeggen. Dus mocht het zo zijn, dan is het zo.”

De stylist liet in 2015 toen hij nog samen was met Marvin ook al weten dat hij heel erg graag in het huwelijksbootje zou willen stappen, echter wel op één voorwaarde:

,,Ik wil wel gevraagd worden, want ik ga niet zelf vragen”, zei Roy destijds. Roy zal bij Michelle hoogstwaarschijnlijk toch echt zélf op zijn knieën moeten gaan.

Scroll naar boven