Beelden: Stomdronken Rick Brandsteder mag niet mee het vliegtuig in!😱😮

Een spion van Yvonne Coldeweijer heeft Rick Brandsteder gespot op de luchthaven van Malaga. De kans is groot dat hij daar of ergens in de buurt vakantie heeft gevierd.

Op zich is het niet heel erg boeiend om hem te zien in het openbaar, echter was er nu wel iets aan de hand met de presentator.

Yvonne Coldeweijer meldt het volgende: “Vanochtend om 09:30 is Rick op Malaga Airport gespot. met glas in z’n hand. Stomdronken.

Hij zwalkte zo door de hele vertrekhal. Spionnen hebben hem ook bij de gate gezien waarbij hij smeekte of hij mee mocht. Maar hij werd geweigerd.

De spion dacht dat hij misschien de vlucht daarvoor had gemist. Hij zag er volgens de spion uit alsof hij de nacht daarvoor had doorgehaald!

Wanneer het om ‘juice’ gaat is Rick bij de juicekanalen wel vaker de klos. Juicechannel wist onlangs nog te melden dat hij behoorlijk wat vrouwelijk schoon heeft weten te versieren tijdens de opnames van Expeditie Robinson. 

Juicechannel twee weken geleden: “Rick heeft het als nieuwe presentator van Expeditie Robinson onwijs naar zijn zin gehad.

Wij hebben bronnen rondom de productie gesproken en die geven aan dat hij daar met meerdere collega’s van de crew het bed heeft gedeeld.

Het maakte hem allemaal niet uit wie het was of hoe oud, het was iedere avond feest met een andere dame.

Scroll naar boven