Urk-Ster Mathilde Keuter deelt verdrietig nieuws: ‘niet lang nadat ik erachter kwam’

Urk-Ster Mathilde Keuter deelt verdrietig nieuws: ‘niet lang nadat ik erachter kwam’

Mathilde Keuter, bekend van de realityserie URK!, was onlangs dolblij met de aankondiging van haar tweede zwangerschap.

Helaas kreeg deze vreugde een plotselinge en verdrietige wending. Mathilde deelde het hartverscheurende nieuws via Instagram Stories.

In haar verhaal onthulde ze dat ze een miskraam heeft gehad, kort nadat ze ontdekte dat ze zwanger was.


“Na het ontvangen van een aantal felicitaties moet ik helaas het verdrietige nieuws delen dat ik een miskraam heb gehad, niet lang nadat ik ontdekte dat ik zwanger was.”


De steun die Mathilde Keuter van haar volgers krijgt is een lichtpunt in deze moeilijke en verdrietige periode.

Een anderhalf jaar geleden werd de realityster voor het eerst moeder met haar toenmalige vriend Michael. In oktober 2022 verwelkomden ze hun zoontje Jason Menning.

Mathilde deelde destijds haar vreugde over haar ‘klein wonder’ met een foto van de pasgeboren Jason, die emotie toont.

Het pad van Mathilde en Michael…Het afgelopen jaar is niet gemakkelijk geweest voor hen. Ze maakten bekend dat ze besloten hadden om uit elkaar te gaan.


Mathilde legde uit dat de onverwachte zwangerschap hen dwong om snel een relatie op te bouwen, maar uiteindelijk ontdekten ze dat ze niet goed bij elkaar pasten.


“Met veel pijn in ons hart moeten wij helaas mededelen dat we hebben besloten een punt achter onze relatie te zetten”, schreef ze, en voegde toe:

“Omdat we onverwacht zwanger raakten, moesten we elkaar in korte tijd leren kennen en een relatie opbouwen. We hebben geprobeerd om er het beste van te maken.”

”Helaas hebben we ontdekt dat we op veel vlakken niet op één lijn liggen en gewoon niet bij elkaar passen.”

Deze recente ontwikkelingen zijn moeilijk voor ons geweest, maar we zijn vastbesloten om als co-ouders samen te werken en voor ons kind te zorgen.De persoonlijke uitdagingen waar Mathilde mee te maken kreeg, werden benadrukt door bepaalde gebeurtenissen, ondanks de steun en liefde van haar volgers.

Scroll naar boven