Verdrietige Wolter Kroes komt met zeer slecht nieuws: ‘Maar helaas kan het niet anders’🙏😥(5 minuten lezen)

Verdrietige Wolter Kroes komt met zeer slecht nieuws: ‘Maar helaas kan het niet anders’🙏😥(5 minuten lezen)

11 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Fans van Wolter Kroes hebben slecht nieuws ontvangen de zanger. Afgelopen week is Kroes zijn stem verloren en dus zijn alle optredens voor dit weekend in overleg met de KNO-arts geannuleerd.

“Ik kan jullie vertellen dat ik hier altijd doodziek van ben. Annuleren zit namelijk niet in mijn systeem. Maar helaas kan het niet anders”.

De zanger laat tevens weten dat hij volgende week alsnog aan zijn pols geopereerd zal worden, deze brak hij vorig jaar.

“Er was goede hoop dat ik na mijn ongeluk bij het Gouden Televizier-Ring Gala geen schade zou overhouden”, aldus de zanger.

“Helaas is dat niet zo en wordt de boel woensdag hersteld door middel van een hersteloperatie. De pols zal opnieuw gebroken worden en in de goede stand gezet worden. In principe zou dit niet zoveel moeten voorstellen”, aldus de zanger.

Het afgelopen jaar zag zanger Wolter Kroes de ene na de andere collega in opspraak raken. Kroes besloot meerdere malen het op te nemen voor zijn collega’s.

Wolter sprong ook in de bres voor collega Danny de Munk, echter was hij er niet blij mee en belde hij Wolter boos op. Afgelopen weekend nam hij het echter weer op voor Danny..

Wolter was het afgelopen weekend tafelgast bij HLF8. De zanger kreeg de vraag of hij ook angstig is voor de vele juicekanalen.

,,Bang is een heel groot woord, maar je moet er wel rekening mee houden als artiest. Door niet te veel meer te gaan roepen over dingen die je wel graag zou willen zeggen”, aldus Wolter bij HLF8.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Volgers schrikken enorm bij het zien van Mark Gillis: ‘Wat is er met hem gebeurd?’

In de media spreekt Wolter Kroes zich niet alleen uit over zichzelf, maar ook over zijn collega’s die onder vuur liggen.

,,Ik heb bijvoorbeeld in de Nieuwe Revu een keer geroepen, en misschien zeg ik nou wel weer wat stoms, dat ik van Danny de Munk en Marco niet weet of het waar is en dat ik er niet echt in geloof.

Danny de Munk is bijvoorbeeld gewoon geseponeerd”, vertelt Wolter verder. De Munk was alleen niet blij met het feit dat Wolter hem openlijk verdedigde.

,,Die heb ik huilend aan de telefoon gehad van: ‘Je moet me nóóit meer verdedigen of een andere artiest, want je zet jezelf daarmee voor het blok”’, aldus Wolter.

Kroes had zelf ook last van zijn eigen uitspraken, want de juicekanalen besloten direct te graven naar verhalen over hem.

,,Er werd op een gegeven moment in zo’n juicekanaal gezet: ‘Wolter Kroes legt zijn kop op een hakblok nu. Er zijn twee artiesten waarvan we zeker weten dat ze nooit iets gedaan zouden hebben, maar nu gaan we eens even zoeken.’ Dat gaat door merg en been.”

Naar eigen zeggen heeft hij geen geheimen, maar hij laat wel weten dat hij vandaag de dag oplet met wat hij zegt.

,,Dan ga je opletten wat je zegt en je gaat je karakter dus veranderen. Als jij bij een optreden naar me toe komt, dan geef ik jou een knuffel of een hand.

Ik krijg ook wel eens een zoen en dan geef ik een zoen terug. Zo ben ik als mens. Ik ben een knuffelbeer.”