Emotionele Jim Bakkum staat stil bij groot verlies: ‘Je hebt een stempel achtergelaten’😥🙏

Op Instagram heeft Jim Bakkum een emotioneel bericht gedeeld over Jayme van Pelt. Nederland raakte in 2020 in de ban van Jayme die lijdt aan de spierziekte SMA.

De kleine jongen heeft op 16 juni zijn laatste adem uit geblazen, hij mocht drie jaar worden. ,,Je hebt een stempel achtergelaten.”

Op 1 jarige leeftijd ging Jayme naar Hongarije, dit daar het medicijn dat hij nodig had, niet in ons land te verkrijgen is.

Het medicijn Zolgensma is ontzettend duur en dus werd en een inzamelingsactie gehouden. Er werd maar liefst twee miljoen euro opgehaald.

Helaas heeft de familie van Jayme nu afscheid van hem moeten nemen. Jim Bakkum deelt het verdrietige nieuws.

,,In het voorjaar bracht jij heel Nederland bij elkaar met je mooie blauwe ogen”, schrijft Jim. ,,Er is door heel veel mensen over de twee miljoen euro voor jou opgehaald, zodat jij je medicijn kon krijgen. Niet in Nederland, maar Hongarije.”

,,Dat medicijn, maar vooral jouw eigen kracht, heeft je uiteindelijk 3 jaar laten worden.” De kleine jongen heeft ons landje samengebracht laat Jim weten.

,,In een tijd waarin het niet verdeelder kon zijn. Je hebt een stempel achtergelaten. Nu mag je rusten. Rust zacht lieve Jayme van Pelt. Heel veel sterkte voor al zijn dierbaren.”

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven