Donkere donderwolken boven dit huwelijk: Volgens geruchten is dit stel uit elkaar!😱😲

Een aantal dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat er aangifte is gedaan tegen Danny de Munk wegens [email protected]

Jaren geleden zou dit hebben voorgevallen, het zou gaan om de periode waarin Danny nog speelde in de musical hit Ciske de Rat.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer laat weten dat er nog veel meer dames de dupe zijn geworden van de misdragingen van Danny.

De zanger en musicalster is al 32 jaar samen met zijn Jenny en al 23 jaar met haar getrouwd. Hun twee kinderen zijn inmiddels volwassen.

Naar verluidt zou Jenny door al deze verschrikkelijk berichten helemaal klaar zijn met Danny. Volgens de geruchten vormen ze geen koppel meer.

Mariska van Kolck speelde ook jaren lang in de voorstelling en kan zich niet voorstellen dat haar collega Danny zich schuld!g heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. ,,Het is in mijn ogen een gekke, spontane gozer.”

,Ik heb altijd met hem gelachen en hij was altijd vriendelijk tegen me”, vertelt ze in gesprek met weekblad Weekend.

,,We hebben onwijs veel lol gehad, ook met de crew. Het is in mijn ogen een gekke, spontane gozer. Ik ken hem niet zoals hij nu wordt afgeschilderd.”

Over de auteur

Scroll naar boven