Rachel reageert op emotioneel bericht van Sarah over haar vader: ‘Sluit ik mij bij aan’🙏😥

Sarah van Soelen mag dan wel niet meer samen zijn met André Hazes, maar gelukkig geniet ze van het samenzijn met vele anderen.

Op haar Instagram heeft Sarah foto’s geplaatst van zichzelf met haar vader. Haar vader Ruud is jarig en dus besluit ze hem in het zonnetje te zetten met een mooie tekst.

“Mijn papa, mijn held, mijn alles”, schrijft Sarah bij de schattige kiekjes. “De man waar ik het meest van hou en blijf houden is vandaag 50+ geworden!”

“De man die mij, mijn moeder, mijn familie, maar ook alle mensen die mijn vader kennen, gelukkig maakt! Ik ben zo trots op je pap, wie je bent, wat je doet en waar je staat! Een man waar zeker iedereen tegenop kan kijken, in welk opzicht dan ook!”

“De man die ik van moment één papa mocht noemen. Die er altijd voor mij is geweest en nog steeds. Die mij steunt. Die van mij houd. De vader die ik heb mogen wensen. Dat ben jij”.

“Lieve mensen, ik kan veel over mijn vader vertellen, maar dit is een man van goud! Voor wie mijn vader kent kan dat ook zeker beamen!”

“Een eerlijke, hardwerkende, sterke, positieve en vooral lieve HEER! Pap ik hou van jou, voor altijd! HAPPY BIRTHDAY.”

Onder haar bericht komen vele reacties en ook Rachel Hazes laat van zich horen. “Sluit ik mij helemaal bij aan lieverd. Mooi en lief gezin.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven