Simon reageert op roddels over zijn priveleven en zijn band met Nick: ‘Afstand nemen’🤔🤨

Al tijden gaan er geruchten over het privéleven van Simon Keizer. De zanger heeft nu gereageerd op deze verhalen.

Simon heeft zijn muzikale collega Nick Schilder ook ontvolgd op social media en vertelt nu waarom hij dat heeft gedaan.

Vooral op juicekanalen wordt er veel gesproken over de muzikale breuk tussen de heren. Volgens deze kanalen heeft dat te maken met mogelijke affaires van Simon.

Simon wil niet veel woorden vuil maken aan deze geruchten: “Ik heb een tijdje geleden, al ruim een jaar geleden,

besloten afstand te nemen van alle negativiteit. Dit schaar ik daaronder, dus ik geef het geen aandacht. Zolang je zelf weet hoe alles zit, zit het goed.”

Over Nick gaat het verhaal door de wandelgangen dat hij niet meer geassocieerd wil worden met zijn muzikale wederhelft.

Speelt dit een rol in de beslissing? “Nul. En ook het feit dat we ruzie hebben is niet waar. Ik begrijp wel wat er gebeurd, de media doet z’n werk. Ik snap wel dat dat gebeurt.”

Nick geeft aan dat de vriendschap met Simon ook zeker wel mindere tijden heeft gekend in hun vriendschap.

“We zijn altijd heel open geweest in het feit dat we af en toe afstand van elkaar nemen. We werken 70, 80 uur per week samen.”

“We zijn niet 24/7 de allerbeste vrienden geweest, ook weleens alleen maar collega”, aldus Nick. “We zijn 16 jaar in harmonie collega’s geweest en ook nu kunnen we alles nog steeds goed afstemmen.”

Waarom heeft Simon dan de keuze gemaakt om Nick te ontvolgen op Instagram? “Ik heb in c0ronatijd alle nieuwsapps van telefoon gegooid en heb iedereen ontvolgd. Alleen mijn vrouw en Nick en Simon volg ik nog. Ik spreek Nick gewoon in het dagelijks leven.”

Eva Jinek heeft toch twijfels bij het verhaal van de heren, dit daar zij elkaar nauwelijks aankijken. Eva denkt dat er wel degelijk iets speelt tussen de mannen.

Nick: “Daar wordt erg op ingezoomd. Tijdens het weekend betrapte ik me erop dat ik daarom de hele tijd naar Simon keek. Dat hebben wij nooit echt gedaan tijdens optredens, want 90% van wat wij zingen zijn liefdesliedjes.”

Over de auteur

Scroll naar boven