De vuile was hangt buiten: De reden waarom Rachel een hekel heeft aan Monique!😱😲

Al heel wat jaartjes wordt Monique Westenberg bestempeld als golddigger. Er blijven dan ook verhalen over haar binnenstromen.

Ze is niet meer samen met André Hazes maar woont nog steeds in zijn villa en teert als het ware gewoon op zijn centen. Als ze vermogend zou zijn kocht ze namelijk wel haar eigen stulpje.

De vraag die velen hebben is of de rijkdom en bekendheid dan tóch een rol hebben gespeeld toen ze voor de volkszanger viel?

Het is geen geheim dat de moeder van de zanger, Rachel Hazes, Monique na al die jaren nog steeds niet kan uitstaan.

Het schijnt nu dat de dames elkaar al heel wat jaren kennen. Een bron laat aan Realityfbi weten: ,,Monique komt van het kamp in Rotterdam.”

Rachel kan de blondine niet uitstaan door iets dat in het verleden heeft plaatsgevonden. ,,André Hazes senior heeft vroeger met Monique lopen rommelen toen hij iets met Rachel had. Daarom praten ze niet met elkaar en moeten ze elkaar ook niet.”

Of het verhaal over Monique en André Hazes senior daadwerkelijk klopt, is niet bekend maar er zijn hierdoor wel meer verhalen naar buiten gekomen.

,,Monique zou in eerdere relaties met mannen de slechterik zijn geweest door met ze te gaan terwijl die mannen zelf al bezet waren”, aldus Realityfbi op Instagram.

Realityfbi komt met een voorbeeld, namelijk haar vermeende affaire met Wesley Saabeel, de broer van een goede vriendin van haar.

De blondine zou daarvoor een affaire hebben gehad met een getrouwde man. ,,Die zelf twee kids had met een vrouw. De man koos uiteindelijk voor zijn vrouw”, aldus het kanaal.

,,Volgens bronnen was Monique altijd op zoek naar vriendjes met ‘aanzien’, omdat ze daar zelf naar snakte.”

In de omgeving van André werd al snel getwijfeld aan de oprechtheid Monique, dit daar zij perfect in het plaatje paste.

,,Al die kennis over Monique was natuurlijk bekend bij de rechterhand van Rachel, Sarith. Volgens de bronnen heeft Sarith in het verleden al die info bij Rachel gedropt.”

Over de auteur

Scroll naar boven