Schrik zit er goed in bij fans van Glennis Grace: ‘Het is te heftig en onverwacht’😱😲

Sinds het hele gebeuren in de Jumbo heeft zangeres Glennis Grace het niet bepaald makkelijk. Helaas heeft haar excuusvideo niet heel veel geholpen.

De zangeres zou afgelopen vrijdag 5 minuten huilend op het podium hebben gestaan, met haar rug naar de bezoekers toe. Helaas voor Glennis kwam daar nog een klap bovenop.

Glennis stond in de line-up van Beste Zangers Live, echter besloot de organisatie om haar uit die line-up te halen.

De organisatie liet het volgende weten: “Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis in de line-up.”

Luuk Ikink sprak met het management van Glennis: “Die laat weten dat Glennis deze keuze betreurt. Dat juist het tv-programma dat zorgde voor een doorbraak in haar carrière haar optreden annuleert vindt de zangeres erg pijnlijk.”

Op Instagram plaatste Glennis vervolgens een afbeelding, er ontstond verwarring bij heel veel volgers, die dachten dat ze te maken hadden met een overlijdensbericht.

Glennis: “Het is te heftig, te veel en onverwacht. Er bestaat nu even niks dat de situatie verzacht.” Juicechannel plaatst het bericht waarop ze een reactie krijgen: “Ik dacht dit is een overlijdensbericht.” Juicechannel reageert hierop met: “Ja, die van haar carrière!”

Over de auteur

Scroll naar boven