Kelly Pfaff besluit leven drastisch om te gooien: ‘Het kan mij niet meer schelen’🙏😲

Al van kleins af aan staat Kelly Pfaff in de schijnwerpers. Eerst was ze ‘dochter van’, later dan weer ‘vrouw van’.

Lange tijd leefden Kelly en haar zussen in de schaduw van hun vader Jean-Marie Pfaff. ‘De Pfaffs’ op VTM bracht daar verandering in. Sindsdien is Kelly niet meer weg te denken uit medialand.

Door haar bekendheid heeft ze een belangrijke les geleerd door de jaren heen. “Ik heb afgeleerd om mezelf té serieus te nemen”, zegt Kelly in Het Nieuwsblad.

“Het was voor mij vroeger enorm belangrijk om een eigen identiteit te hebben. Om meer te zijn dan de dochter van, of de vrouw van”, vertelt ze. “Ik nam dat enorm ernstig.”

“Inmiddels weet ik wie ik ben en wat ik kan. Wat ik bereikt heb, heb ik zélf bereikt. Het kan mij niet meer schelen wat de mensen daarvan zeggen”, besluit Kelly Pfaff.

In het VTM-programma ‘Waarheid, Durven of Doen’, sprak Kelly onlangs over haar moeder. Ze laat weten dat zij erg met haar moeder te doen heeft.

Moeder Carmen lijdt aan knobbelreuma en tevens heeft zij een ernstige vorm van osteoporose, haar gezondheid is kwetsbaar.

Door de ziekte van Carmen staat niet alleen het leven van echtgenoot Jean-Marie, maar ook het leven van hun drie kinderen volledig op hun kop.

In het programma verteld Kelly dat haar moeder wel dingen mag tillen, echter mag dat niet zwaarder wegen dan 2 kilo.

Carmen kan gelukkig nog wel lopen maar ook dit gaat hard achteruit, zo is 100 meter wandelen al een flinke uitdaging.

“Ik ben blij dat ik iets terug kan doen. Ik zou het liever anders zien, maar ik doe het echt met heel veel liefde”, vertelt ze.

“Ik ben verdrietig voor mijn moeder, omdat ze de mentaliteit heeft van een twintiger, maar ze zit gevangen in het lijf van iemand van negentig.”

Over de auteur

Scroll naar boven