Schandalig gedrag van Olcay Gulsen in ziekenhuis: ‘In het echt is ze walgelijk’😱😮

Olcay Gulsen deed vorig jaar mee aan het programma  BN’ers in het ziekenhuis. In dit programma lopen de bn’ers een paar maanden mee met het zorgpersoneel van het ziekenhuis.

Olcay liep mee in het Rotterdamse Erasmus MC op de Post Anesthesia Care Unit. Op deze afdeling liggen patiënten die na een operatie meer zorg nodig hebben.

Volgens enkele medewerkers van het ziekenhuis zou Olcay zich flink hebben misdragen achter de schermen. Personeelsleden zijn zelfs gaan klagen bij hun leidinggevende.

Een aantal medewerkers hebben anoniem aan showbizzkanaal Juice Channel laten weten hoe walgelijk Olcay zich gedroeg.

,,Ze gedroeg zich erg uit de hoogte. Ze zei letterlijk dat ze nooit in de zorg ging werken want wat je in de zorg verdiend in een maand pakt zij in één dag toen de camera’s uit waren. Ook zat ze met een e-smoker in het ziekenhuis te roken terwijl dat verboden is.”

,,Ze doet allemaal leuk voor de show maar in het echt is ze walgelijk. Ze houdt zich niet aan de regels van het ziekenhuis en gaat met een OK pak in haar auto zitten.”

,,Ik ben naar de leiding gestapt dat ik het respectloos vond dat ze er rondliep. Ze is toen geloof ik ook aangesproken door het afdelingshoofd.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven