Sarah van Soelen verbijsterd: ‘Verzonnen verhalen en halve waarheden’

Sarah van Soelen verbijsterd: ‘Verzonnen verhalen en halve waarheden’

In een recent interview met Libelle heeft Sarah van Soelen opnieuw gesproken over haar verleden met André Hazes, ondanks dat hun wegen al geruime tijd gescheiden zijn.

Tijdens hun relatie stonden Sarah en André voortdurend in het middelpunt van de media-aandacht, vooral na André’s breuk met Monique.

Andre Hazes krijgt keiharde commentaar en wordt uitgelachen: Dit ziet er echt niet uit!

“Er werd continu over ons geschreven, en we werden geconfronteerd met verzonnen verhalen en halve waarheden,” aldus Sarah van Soelen

Sarah blikt terug op die periode en geeft toe: “Met veel verzonnen verhalen en halve waarheden die online verschenen omdat ze aantrekkelijk leken voor het publiek.”


Het einde van hun relatie kwam verrassend genoeg als een schok voor Sarah. Ze deelt hoe alles van de ene op de andere dag veranderde:


“We hadden net een huis gekocht, spraken over de toekomst en kinderen, en plotseling was alles voorbij. Ik was compleet in shock.”


Na de breuk werd Sarah het doelwit van veel negatieve aandacht, vooral van juicechannels. Ze merkt op over de online commentaren, “Ze beseffen niet de impact van hun woorden,”.

Sarah van Soelen haalt snoeihard uit: ‘Het is alleen maar schone schijn!’

Nu, enige tijd later, kiest Sarah ervoor om een stap terug te doen van de constante media-aandacht. Hoewel ze nog actief is op Instagram, geniet ze van een rustiger leven buiten de schijnwerpers.

Sarah van Soelen toont bizarre foto van zichzelf onder invloed: ‘Ik was helemaal op’

Ze is voorzichtig als het gaat om de toekomst en de mogelijkheid van een nieuwe relatie, vooral wanneer het bekende personen betreft.

Sarah van Soelen toont bizarre foto van zichzelf onder invloed: ‘Ik was helemaal op’

“Als er een bekende man in mijn leven komt, zou ik nu wel honderd keer nadenken,” zegt ze, wijzend op de lessen die ze heeft geleerd uit haar ervaring met André en de media.

Sarah van Soelen toont heftige foto van zichzelf: ‘Ik was helemaal op’
Scroll naar boven