Sarah van Soelen openhartig over comeback André Hazes: ‘Van zich af heeft leren bijten’😌🤔

Sarah van Soele laat weten dat zij haar ex-vriendje André Hazes, het allerbeste gunt. ‘Ik hoop dat het goed met hem gaat en dat hij zichzelf herpakt heeft’, zegt ze tegen RTL Boulevard.

Maandag liet de volkszanger via een statement op zijn Instagram-account weten bij Holland Zingt Hazes in 2023 zijn comeback te maken.

Van Soelen zegt te weten over de ‘donkere periode’ waarin haar ex-vriendje heeft gezeten. ‘Ik ben daar zelf ook bij geweest en dat vond ik heel erg om te zien.

Daardoor hebben we alles op alles gezet en hem laten helpen. Ik hoop dat hij veel voor zichzelf heeft geleerd, weet wat hij leuk vindt,

goede mensen om zich heen heeft en van zich af heeft leren bijten en met beide benen op de grond staat, want hij kan dit aan. Hij is de liefste die ik ken.’

Ze laat weten geen contact meer met hem te hebben. ‘Dat vind ik heel jammer want ik ben ook mijn maatje kwijt. Ik weet dat hij een hart van goud heeft en mijn deur staat altijd voor hem open.’

Videoland heeft over deze donkere periode waarin de zanger zat een documentaire gemaakt, deze zal dit jaar nog te zien zijn.

Sarah had in eerste instantie ook meegewerkt aan de documentaire maar liet later weten dat zij en haar familie er uit geknipt wilde worden.

Uiteindelijk zal ze dus niet te zien zijn in de serie maar Sarah laat weten aan RTL Boulevard dat zij de documentaire wel gaat kijken.rie te zien zal zijn, laat ze aan RTL Boulevard weten er wel naar te gaan kijken.

Scroll naar boven