Samantha Steenwijk is woedend en heeft het gehad met het vingertje wijzen!😲🙏

Zangeres Samantha Steenwijk is ontzettend boos op programma RTL Boulevard. Het programma maakte opnieuw een opmerking over dieetpillen.

De opmerking kan ze absoluut niet waarderen en ze is dan ook woedend. Naar verluidt zou ze besloten hebben het programma nooit meer te woord willen staan.

Enige tijd geleden is de zangeres behoorlijk wat kilo’s afgevallen, naar eigen zeggen door het vele paardrijden.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer geloofde hier niets van en beschuldigde de zangeres van het gebruik van !llegale dieetpillen.

Steenwijk sleepte Yvonne voor de rechter en werd in haar gelijk gesteld, toch wordt ze continu weer herinnerd aan het verhaal.

Afgelopen week verscheen er een artikel over de zangers, zij had paard gereden met prinses Margarita. Het medium besloot een sneer uit te delen.

Of de prinses voor afvaltips bij Samantha terechtkwam, is onduidelijk’, luidt het in het artikel. Het verhaal van de dieetpillen werd ook weer genoemd.

,,Ze heeft daarom in haar omgeving gezegd dat ze nooit meer te gast wil komen in de studio van RTL Boulevard en helemaal klaar is met die mensen daar”, meldt Juicechannel op Instagram.

,,Ze wil zelfs voor eventuele interviews niet meer voor hun camera verschijnen.” Het moge duidelijk zijn dat Samantha er helemaal klaar mee is.

Over de auteur

Scroll naar boven