Ruud Gillis ligt in de clinch met boze stiefmoeder Nicol: ‘Dan krijg ik de schuld weer’😲😣

Maandagavond was alweer de laatste aflevering van het seizoen van Massa is Kassa en het ging er dan ook weer gezellig aan toe.

Het liefje van Peter, Nicol, heeft weer haar slechte kant laten zien en kreeg ruzie met de oudste zoon van Peter om gordijnen.

Normaliter houdt Ruud zijn kaken stevig op elkaar als Nicol iets te zeuren heeft, echter beet hij dit keer van zich af en schold hij haar uit voor Cruella de Vil.

Nicol heeft de leiding over het opbouwen van een pipodorp op een van de parken van haar grote liefde. Tijdens een controle ziet zij dat de gordijnen ontbreken.

Het ontbreken van de gordijnen is volgens Nicol de schuld van Ruud. Ze spreekt hem woest aan: ,,Dat zijn geen grappen, Ruud. Jij wil ’s ochtends vroeg uit bed komen en dat de buren dan naar binnen kijken?”

 ,,Mijn spullen zijn allemaal geleverd, maar die gordijnen van jou zijn er niet. Het zou fijn zijn als die met hoge spoed deze kant op komen, anders wordt je vader foxwild.”

Vervolgens pakt Nicol haar telefoon en gaat ze videobellen met Peter, ze geeft hem een rondleiding. Peter is blij en vraagt of de wagens klaar zijn om te verhuren.

Nicol: ,,Neede gordijnen zijn nog niet binnen, die zou Ruud regelen.” Peter zegt dat zijn zoon direct aan het werk moet gaan en de gordijnen moet regelen.

Wanneer Nicol klaar is met videobellen laat Ruud duidelijk merken dat hij boos op haar is, dit omdat zij hem erbij heeft gelapt.

Ruud zegt boos: ,,Dan krijg ik de schuld weer. Dank je wel Nicol, dat je ook de nadruk niet op de gordijnen legt, Cruella de Vil.”

Over de auteur

Scroll naar boven