Roxeanne krijgt steun uit onverwachte hoek: ‘Rachel is geestelijk helemaal niet in orde’😱🙏

In de podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets, steekt Marc-Marie Huijbregts zangeres Roxeanne Hazes een hart onder de riem.

De zangeres sprak in de eerste aflevering openhartig over haar jeugdtrauma’s en vertelt ze ook over haar nare vorm van heimwee.

“De grootste klap is gekomen op het moment dat mijn vader overleed, mijn moeder besloot om een boek te schrijven en ik mijn moeder negen maanden niet bij me heb gehad“, aldus Roxeanne in Beste Zangers.

“Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te r0uwen. Ik heb elke avond een foto van mijn vader en moeder bij me gehad, elke avond huilend tegen gesproken: ‘Kom alsjeblieft terug.’”

Rachel kon zich niet vinden in deze uitspraken van haar dochter en nam hier “vol verbazing” kennis van. Ze zegt dat ze er altijd vanuit was gegaan dat ‘binnen ons gezin alles bespreekbaar was’.

“Dat ik dit dan nu indirect via een programma te horen krijg vind ik onbegrijpelijk”, aldus moeder Rachel op haar Instagram-account.

“Ik weet mij gelukkig gesteund door mensen die nog wel weten hoe het zit, getuige ook de vele lieve reacties die ik van iedereen heb gekregen.”

Marc-Marie is fan van de zangeres. “Ik vind haar ten eerste superbeleefd, lief en aardig. Ze laat normaal heel dat Hazes-drama aan zich voorbij gaan, maar Roxeanne heeft in Beste Zangers wat verteld over haar verleden, wat ze nooit doet“, aldus Huijbregts.

Hetgeen dat ze over Rachel zegt, vindt hij ‘lief en aardig’. “Toen is Rachel, die geestelijk ook niet helemaal in orde is, ontzettend tekeer gegaan.

Ik wil Roxeanne een hart onder de riem steken, dat ze zich nergens iets van aan moet trekken. Rachel heeft zelfs gezegd dat ze na het sterven van André veel is gaan drinken. Ze leefde op yoghurt en bessenjenever”

Marc Marie sluit af met: “Ik vind het zielig. Ik ben team Roxeanne. Ze is een superleuke vrouw.”

Over de auteur

Scroll naar boven