Roxeanne Hazes zet nieuwe stap in carrière: ‘Iets dat mij aan het hart gaat’🙏👏

Zangeres Roxeanne Hazes heeft een kinderboek geschreven dat in het teken staat van pesten. Het prentenboek Grapje! is verkrijgbaar bij de Kruidvat vanaf 12 tot en met 25 september.

Het boek dat geschreven is door Roxeanne Hazes maakt deel uit van de serie Onze Wereldboeken. In deze serie worden maatschappelijke thema’s toegankelijk gemaakt voor kinderen.

De thema’s zijn gekoppeld aan een goed doel en de zangeres werkte samen met de stichting Stop Pesten Nu. Ieder jaar verschijnen er twee boeken in de serie.

Toen Roxeanne gevraagd werd om het boek te schrijven zei ze direct ‘ja’! ‘Pesten is iets dat mij aan het hart gaat.

Ik ben vroeger zelf gepest en een paar jaar geleden ben ik op mijn oude middelbare school langs geweest om daarover te vertellen.

Ik wil jongeren bewust maken van wat het met je kan doen, in de hoop dat het op een dag uit de wereld is. Iedere pester die we kunnen bereiken, is er een.’

Pesten is geen grapje en Roxeanne hoopt dan ook dat sommige kinderen zich door dit boek minder alleen voelen. 

Na de allereerste aflevering van de Beste Zangers werd Roxeanne door haar bloedeigen moeder Rachel volledig de grond in geboord.

In de aflevering sprak Roxeanne over haar moeilijke jeugd en over haar moeder die haar op jonge leeftijd min of meer in de steek liet.

Rachel besloot vrij snel daarna een statement op haar instagram-account te plaatsen waarin ze schreef dat haar dochter een rijke fantasie heeft.

Zoon Andre, besloot na maanden lange stilte ook te reageren op de post van zijn moeder en liet blijken dat hij aan haar zijde stond.

Hij reageerde met de volgende tekst: ”Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland moeten lezen.

Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn.

Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.”

Roxeanne mag dan wel lijnrecht tegenover haar eigen moeder en broer staan, ze heeft in ieder geval nergens spijt van.

Woorden terug nemen is Roxeanne dan ook zeker niet van plan. Op Instagram bedankt zij haar fans en volgers voor alle steun die zij mag ontvangen.

Over de auteur

Scroll naar boven