Roxeanne Hazes plaatst emotioneel bericht: Niet van plan om een woord terug te nemen🙏😥

Na de allereerste aflevering van de Beste Zangers werd deelneemster Roxeanne Hazes door haar bloedeigen moeder Rachel volledig de grond in geboord.

In de aflevering sprak Roxeanne over haar moeilijke jeugd en over haar moeder die haar op jonge leeftijd min of meer in de steek liet.

Rachel besloot vrij snel daarna een statement op haar instagram-account te plaatsen waarin ze schreef dat haar dochter een rijke fantasie heeft.

Zoon Andre, besloot na maanden lange stilte ook te reageren op de post van zijn moeder en liet blijken dat hij aan haar zijde stond.

Hij reageerde met de volgende tekst: ”Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland moeten lezen.

Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn.

Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.”

Roxeanne mag dan wel lijnrecht tegenover haar eigen moeder en broer staan, ze heeft in ieder geval nergens spijt van.

Woorden terug nemen is Roxeanne dan ook zeker niet van plan. Op Instagram bedankt zij haar fans en volgers voor alle steun die zij mag ontvangen.

Scroll naar boven