Roxeanne Hazes openhartig over traumatisch verleden: ‘Naakt op de bank bij een vader’😥😲

Roxeanne Hazes vertelde tijdens de eerste aflevering van de Beste Zangers openhartig over traumatische gebeurtenissen uit haar verleden.

Zo sprak ze over haar moeder met woe ze al jaren geen contact meer heeft en dat dit mede komt doordat zij als kind door haar moeder aan haar lot werd overgelaten.

In het gloednieuwe seizoen van Beste Zangers stond Roxeanne centraal in de eerste aflevering. Uiteraard draaide het om muziek maar sprak zij ook over haar jeugd.

Door de trauma’s uit haar jeugd, heeft Roxeanne een ‘nare vorm van heimwee’ daar aan over gehouden. Zij heeft er nog steeds veel last van.

Roxeanne werd door haar moeder ondergebracht bij vreemde gezinnen wanneer haar vader André Hazes moest optreden.

,,Ik moest altijd weg als mijn vader concerten gaf, dus bij een ander gezin”, vertelt Roxeanne. ,,In de laatste fase van zijn leven was dat gelukkig een heel leuk gezin,

maar ik ben ook weleens bij gezinnen geweest waar dat minder leuk was. Zo zat ik ineens bij een gezin die naaktlopers waren: dan zat ik ineens naakt op de bank met een vader.”

De grootste klap kwam toen haar vader overleed. ,,En mijn moeder besloot om een boek te gaan schrijven. Toen heb ik mijn moeder negen maanden niet bij me gehad”, legt Roxeanne uit.

Juist op dat moment had zij haar moeder ontzettend hard nodig, en dat heeft dus diepe wonden achtergelaten.

,,Ik heb toen elke avond een foto van mijn vader en mijn moeder bij me gehad, en daar elke avond huilend tegen gesproken van: kom alsjeblieft terug. Ik heb daar gewoon een hele harde knauw van gehad.”

Roxeanne laat weten dat ze hierdoor voor de rest van haar leven is beschadigd. ,,Ik ben een volwassen vrouw, maar ik kan heel moeilijk alleen slapen.

Dan krijg ik buikpijn en slaap ik niet. Ik heb me voorgenomen om me nooit meer zo te voelen.”

Over de auteur

Scroll naar boven