De rollen zijn omgedraaid: Nicol heeft de broek aan en Peter draagt haar op handen!😬🤣

Heel Nederland is inmiddels wel op de hoogte van het verhaal over Peter Gillis en zijn losse handjes en bijtgrage mond.

Naar verluidt zou de Massa is Kassa ster zijn partner op diverse plekken hebben gebeten en een oorbel uit haar oor hebben getrokken.

Steeds meer mensen vinden dat Talpa de serie van de buis moet halen, echter is Talpa dit tot op de dag van vandaag nog niet van plan.

Peter kan rekenen op heel veel kritiek en hij heeft inmiddels door dat het verstandig is om wat liever te zijn voor zijn Nicol.

Op Reality.FBI is te zien dat Peter Nicol flink in de watten heeft gelegd en op WhatsApp zelfs zijn profielfoto heeft aangepast. Reality.FBI meldt: “Peter lijkt een flink charme offensief te zijn begonnen.

Hij heeft Nicol afgelopen week getrakteerd op flink wat rozen op hun vakantieadres in Italië en daar zelfs z’n WhatsApp-foto voor veranderd die al meer dan een jaar onveranderd was.

Stond hiervoor op een Massa is Kassa-foto. Je liefde op handen dragen. Goed begin Petertje!” Het lijkt erop dat Nicol de touwtjes in handen begint te krijgen.

Online reageren mensen massaal en velen denken dan ook dat Nicol nu de broek aan heeft, dit daar haar Peterke flink wat goed te maken heeft. 

Scroll naar boven