Rachel Hazes is pislink en dreigt haar social media te verwijderen: “Klaar mee!”😬😲

Ontzettend veel mensen zijn er van overtuigd dat Rachel Hazes een schuilnaam gebruikt op Instagram, namelijk ‘Hennie.v.b62’.

Deze Henny laat van zich horen bij elke post die over André Hazes, Sarah van Soelen, Monique Westenberg, Rachel Hazes en de rest van de club gaat.

Bij alle berichten die over André en Rachel gaan is deze Hennie alleen maar positief. Gaat een bericht over Monique dat reageert deze Hennie ontzettend vuil en fel.

Diverse juicekanalen gaan er ook vanuit dat Hennie gewoon Rachel is. Zodra deze Hennie op een bericht reageert dan is er altijd wel iemand die zegt dat het ‘Roggel’ is.

Mocht je denken waarom Roggel? Dit is de ongewilde bijnaam van Rachel Hazes. Juicechannel heeft nu weer een screenshot geplaatst van Hennie die op tilt slaat in de reacties.

Het kanaal schrijft schrijft: “Roggel gaat nog even door als Hennie en maakt met iedereen ruzie.” Juicechannel vervolgt:

Mocht je het bekvechten verder willen volgen, check het onder de post. Dan heeft de Story ook eindelijk weer eens wat bekijks!

In de reacties valt te lezen dat Hennie woedend is dat mensen haar ‘Roggel’ noemen: “Donder toch op met je Roggel achterlijk wijf. Het is toch wat als je gebrek aan woorden hebt.

Ik heb het idee dat iedereen mij Roggel noemt omdat jij mevrouw Westenberg bent.” Roggel verdenkt een ander account weer als schuilnaam van Monique.

Roggel aka Hennie is het helemaal beu en laat weten dat ze stappen wil ondernemen. Reality.FBI deelt een screenshot hiervan: “Heb al vaak genoeg gezegd dat ik Rachel niet ben.

Ik word er strontziek van. Ik wil heel dit account verwijderen. Ben er zo klaar mee met heel deze onzin en valse beschuldigingen.

Over de auteur

Scroll naar boven