Roddelkoningin Coldeweijer onthult meer over betrapte Maan en Freek in bezemkast!😬😲

Yvonne Coldeweijer vindt het heerlijk om juice uit te zoeken tot op de bodem. Onlangs ging er een verhaal rond over zangeres Maan en Freek.

Juicechannel liet enige tijd geleden weten: “Er gaat een gerucht rond over De Steenwinkel en Freek van Suzan en Freek.

Volgens onze bron gaat dus het gerucht dat Freek na een show Suzan in het hotel heeft afgezet om vervolgens weer terug te gaan naar Ahoy waar op dat moment een crew-party was.

Ook De Steenwinkel was op deze party aanwezig en daar zouden De Steenwinkel en Freek het heel gezellig met elkaar hebben gehad.

Het verhaal gaat namelijk dat de twee het hebben gedaan met elkaar in een bezemkast. Een wilde boel dus bij De Vrienden van Amstel Live!” Maar klopt dit verhaal, is het waar?

Juicechannel wist niet veel later het volgende te melden: “Meerdere bronnen hebben ons de afgelopen tijd gemeld dat Suzan en haar Freek een ‘open relatie’ hebben en dat ze dus af en toe een avontuurtje met een ander mogen beleven.”

Suzan en Freek zijn inmiddels verloofd en we kunnen dan ook wel stellen dat het koppel dolgelukkig is met elkaar.

Op Instagram heeft roddelkoningin Yvonne Coldeweijer vanmorgen een vragenrondje geopend over roddels die ze als ‘Fake’ of niet bestempeld.

De eerste ging dus over Maan en Freek. Coldeweijer reageert hierop met: “Hier gat ik ‘I doubt it’ op zeggen. Omdat ik er zelf nooit wat over heb gehoord.

Mijn collega’s van Juicechannel hebben deze juice gebracht en zullen daar hun redenen voor hebben. Ik zou het zelf dus niet weten, maar ik zie De Steenwinkel er wel voor aan!

Over de auteur

Scroll naar boven