René Froger weet niet of hij het nog langer vol kan houden: ,,Het is echt een slooppartij.”😲😯

René Froger denkt na ruim 15 jaar succes te stoppen met de Toppers. Froger is zestig jaar en hoewel hij het met veel plezier doet, weet hij niet of hij het nog lang gaat volhouden. ,,Het is echt een slooppartij.”

,,Op dit moment voel ik me geweldig, maar ik weet niet hoelang ik nog als Topper op de bühne mee doe”, vertelt René aan weekblad Weekend.

,,Ik weet niet hoe lang ik het nog leuk vind en volhoud, want ik moet je zeggen, het is echt een slooppartij.” In de toekomst zou hij graag jurylid willen zijn bij The Voice.

,,Maar ik heb daar eigenlijk nooit tijd voor gehad. De opnames van het programma zijn altijd een paar weken achter elkaar en mijn agenda heeft dat eigenlijk nooit toegelaten”.

Froger besloot om het rustiger aan te doen. ,,Maar toen kwam die gekke rapper Donnie weer voorbij met dat liedje Bon Gepakt. Er gebeurt bij mij altijd wel iets waardoor ik weer uit mijn zetel kom, en ik ben ook niet iemand die stilzit.”

René zou ook graag meer tijd willen hebben met zijn kleinkinderen. ,,Ik probeer zoveel mogelijk tijd met ze door te brengen. Natasja besteedt er nog veel meer tijd aan dan ik, maar af en toe blijven ze een paar dagen slapen.”

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven