Duitse bronnen klappen uit de school: Is het uit tussen prinses Amalia en haar Duitse vriendje?😲🤔

Weekblad Story plaatste in november een foto op de cover van kroonprinses Amalia en haar vermeende Duitse vriendje Isebrand op de Brooklyn Bridge in New York.

De Duitse Isebrand komt uit Münster. Zijn familie is een miljonairsfamilie met een vermogen van ongeveer 400 miljoen euro.

Onze kroonprinses en Isebrand zouden naar verluidt veel dingen met elkaar gemeen hebben, allebei zijn ze dol op zeilen en kunst.

Amalia liet in haar door Claudia de Breij geschreven biografie al weten dat ze een zwak heeft voor Duitse jongens.

Naar eigen zeggen maken jongens uit Duitsland een galantere indruk dan de jongens in ons eigen kikkerlandje.

Het was daarom niet heel verrassend dat de kroonprinses een Duitse jongen aan de haak had geslagen. Echter zou de relatie nu voorbij zijn.

Weekblad Story heeft namelijk iets bijzonders op de cover staan. Duitse insiders hebben het namelijk over een relatiebreuk.

De twee zouden volgens de geruchten nog wel gewoon contact met elkaar hebben en verder gaan als vrienden.

Enige tijd geleden plaatste roddelkoningin Yvonne Coldeweijer een opvallend bericht over kroonprinses Amalia.

“Wie denkt dat mijn favo juice over André gaat, heeft het helemaal mis. Met stip is dit namelijk juice over onze prinses Amaal. En ik heb iets gehoord wat ik zielig vind.

Vorige week woensdag is ze namelijk in Utrecht gespot op het terras van restaurant De Beurs, samen met drie vriendinnen. Ze had een grote zonnebril op en ze was heel verdrietig.”

Over de auteur

Scroll naar boven