Woeste Roxeanne Hazes neemt advocaat in de armen en komt met keihard bewijs!🙏👏

Het is geen geheim dat de relatie tussen Rachel en Roxeanne Hazes een dieptepunt heeft bereikt. Er was al geen contact en de kans dat het ooit goed gaat komen is ontzettend klein.

In de Beste Zangers sprak Roxeanne in de eerste aflevering van dit seizoen over haar moeilijke jeugd en de trauma’s die zij daaraan heeft over gehouden.

Ik denk dat voor mij de grootste klap is gekomen op het moment dat mijn vader 0verleed en mijn moeder besloot om een boek te gaan schrijven en ik mijn moeder negen maanden niet bij me heb gehad.

Nederland kotste Rachel na dit verhaal helemaal uit. Moeder Hazes besloot vervolgens nog even uit te halen naar haar bloedeigen dochter op Instagram.

Laten we het erop houden dat het vooral de rijke fantasie is van een toen nog jong meisje.” Broer André plaatste ook een reactie en liet weten aan de zijde van zijn moeder te staan.

Guido den Aantrekker, de beste vriend van Rachel besloot om zich er ook mee te bemoeien en probeerde Roxeanne met de grond gelijk te maken.

Op de cover van zijn roddelblad ‘Story‘ stond groot: “Ze loog altijd al en doet dat nog steeds!” Dit waren de woorden van Joop Kruis die de beste vriend van André sr. geweest zou zijn.

Kortom Roxeanne zou gewoon keihard aan het liegen geweest zijn over het feit dat ze vroeger haar moeder veel moest missen.

Het openlijk spreken over haar gevoelens en jeugd op de Nederlandse televisie resulteerde in een absurde ruzie waarna Roxeanne zwart is gemaakt.

Vooral de Story heeft hier zijn aandeel in gehad en dus zou Roxeanne een rechtszaak willen beginnen om een rectificatie af te dwingen.

De zangeres heeft bewijsstukken waarmee zij haar gelijk wil gaan halen, er zijn namelijk beelden van die tijd.

Op die beelden zien we Roxeanne als 12 jarig meisje. Ze geeft aan dat ze haar moeder zo erg mist. Ook is de reactie van Rachel te horen.

Scroll naar boven