Emile Ratelband heeft stampij gemaakt in Thais ziekenhuis: ‘Dat pik ik al helemaal niet’😫😲(3 minuten lezen)

Emile Ratelband heeft stampij gemaakt in Thais ziekenhuis: ‘Dat pik ik al helemaal niet’😫😲(3 minuten lezen)

31 augustus 2022 Uit Door Media Feitjes

De 73-jarige Emile Ratelband is maar liefst voor de negende keer vader geworden. Emile is in de zevende hemel.

Op 27 augustus werd dankzij een Thaise draagmoeder, zoontje Willibrord geboren, vernoemd naar Emile’s 0verleden vriend Willibrord Frequin.

Ratelband liet eerder al aan de Story weten dat hij daadwerkelijk de daad heeft verricht om voor nog meer nageslacht te zorgen.

Emile vertrok eind vorig jaar naar Thailand en dingen gaan daar net even iets anders dan in ons landje. In Thailand is het bijvoorbeeld niet de gewoonte dat een vader aanwezig is bij de bevalling.

‘De artsen wilden me er niet bij hebben. De Thai zijn behoorlijk gedienstig en accepteren dat gewoon. Wij Nederlanders zijn veel assertiever en ik pikte het natuurlijk al helemaal niet.

Kom nou, ik ga de geboorte van mijn eigen zoon toch niet missen?! Uiteindelijk heb ik die arts weten om te praten en mocht ik er bij zijn. Geweldig was het!’

Met een keizersnede kwam kleine Willibrord met een keizersnede ter wereld, eigenlijk was het twee weken daarvoor gepland.

Vanochtend na elke drie uur verschonen en voeden zie je dit bij t begin v d dag! Wat ben ik gezegend met zo n wondertje! Dank U lieve Heer pic.twitter.com/UhN1rpLIsE

— Emile Ratelband (@emile_ratelband) August 31, 2022

‘Toen bleek echter dat het maagje en de longen nog niet voldoende waren volgroeid. Dat komt omdat de moeder in de eerste drie maanden van de zwangerschap te weinig heeft gegeten.

Per ongeluk borstvoeding jurk aangetrokken! MAXIMUS AURELIUS smult van borstvoeding. Begint al aardig op z’n vader te lijken !!!😂 pic.twitter.com/seY8TbL6SX

— Emile Ratelband (@emile_ratelband) August 28, 2022


ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Beverley (57) gaat drie keer per maand naar de hemel: ‘Ik heb een relatie met Jezus’
Share on Facebook Share on WhatsApp