Rachel Hazes openhartig over voormalige beste vriendin: ‘Dan pas laat ik haar met rust’😲😱

Rachel Hazes heeft al een aantal jaartjes ruzie met haar voormalige beste vriendin Marieke van Beek. De ruzie gaat om geld. hebben al een lange tijd ruzie over geld.

In weekblad Party vertelt een strijdvaardige Rachel openhartiger over de rechtszaak die ze heeft aangespannen. ,,Ik laat haar pas met rust als ze mijn huis uitgaat.”

In 2016-2017 ging et niet goed met Rachel en werd ze ziek. Ze maakte destijds drie mensen tekenbevoegd: Marieke van Beek, Robert Arjan Israël en haar dochter Roxeanne.

In die tijd is er volgens Rachel veel achter haar rug om gebeurd. Zo zou er een betaling van 24.000 euro gedaan zijn voor een coachingsprogramma.

Voor haar beste vriendin Marieke kocht Rachel een appartement en hier werd 800 euro per maand voor betaald door Marieke.

Rachel stapte naar de rechter want ze vond dit bedrag toch te laag en hoopte met een zaak een bedrag van 1450 euro per maand af te dwingen. De rechter gaf haar geen gelijk.

Opgeven doet ze niet, Rachel is strijdvaardig en dus sleept ze Marieke nu voor een tweede keer voor de rechter.

,,Er is een filmpje dat zíj heeft opgenomen om reclame te maken voor dat coachingsbedrijf. Daarin zegt ze dat ze eerst van plan was om maar twee keer naar de coaching te gaan.

Waarom moet je dan 24.200 euro uit mijn bedrijf trekken? En toevállig bij de persoon die ook de huurovereenkomst met mij heeft gemaakt”, vertelt Rachel in weekblad Party.

Ze bedoelt hiermee Robert Arjan Israël, hij was betrokkend bij het coachingstraject én tevens ook bij de huurovereenkomst.

,,Voor mijn gevoel is dat gewoon handjeklap geweest tussen Marieke en Robert Arjan Israël. Zo van: ‘Jij hebt die huurovereenkomst, ik doe dat coachingstraject’.

,,Marieke zit gewoon in een huis van mij in Vinkeveen aan het water voor achthonderd euro per maand. Voor achthonderd euro kun je in Vinkeveen nog niet eens een schuur kopen”, legt ze uit.

,,Marieke jokt alleen maar. In ben in al die jaren dat we bevriend waren, niet slecht voor haar geweest. Maar het kan niet zo zijn dat Nederland mij gaat zien als een rijke weduwe die een arm vrouwtje aanpakt. Ik ben gewoon genaaid waar ik bij stond, dat moet je bij mij gewoon niet doen.”

Rachel wil ook dat Roxeanne gehoord wordt in de zaak, dit omdat haar dochter destijds namens haar een handtekening zette onder het huurcontract.

,,Het is echt niet om Roxy aan te pakken. Niet alleen ik ben voorgelogen, maar Rox ook. Zij was jong en alles is altijd voor haar gedaan en geregeld, dus zo’n meisje weet ook niet wat dat allemaal inhoudt en wat er is gebeurd en gedaan”, legt Rachel uit.

,,Maar wat Marieke betreft: ik heb maar één wens en dat is dat ze mijn huis uitgaat. Dan pas laat ik haar met rust.”

Scroll naar boven