Is deze bloedmooie vrouw het nieuwe liefje van André Hazes: Rachel heeft goedgekeurd!😲😋

De laatste maanden zien we volkszanger André Hazes weer lekker veel in de roddelbladen verschijnen. Bijzonder is dat hij zelf geen woord spreekt in de media.

Zoals een ieder weet is er momenteel flink wat bonje in de familie Hazes, dit door bepaalde uitspraken van Roxeanne Hazes in de Beste Zangers.

André besloot na maanden mediastilte ook zijn stem te laten horen en plaatste een reactie onder een bericht van zijn moeder op Instagram.

Door zijn reactie heef hij geen punten gescoord, het merendeel van de Nederlandse bevolking laat toch wel blijken aan de kant van Roxeanne te staan.

Bas Paternotte beschuldigde de volkszanger afgelopen week al van ‘psychopatengedrag’. “Ik vind Hazes junior een beetje eng.

Weet je nog dat hij een relatie had met Bridget Maasland? Dan zitten ze in een café en iemand had dat gefilmd en dan pakt hij haar hoofd vast.

Neus tegen neus. Dan gaat hij keihard in haar gezicht zingen. Dat is psychopatengedrag. Vermeend psychopatengedrag.

Zijn liefdesleven lijkt op een laag pitje te staan, dit daar we helemaal geen vriendinnetjes meer voorbij zien komen.

De zanger is wel met verschillende dames gespot maar dat leek meer op een eenmalig iets. Het kan natuurlijk zijn dat hij het nu veel beter onder de radar weet te houden.

Juicekanaal Reality.FBI houdt alles nauwlettend in de gaten als het om de familie Hazes gaat en heeft goed opgelet!

Reality.FBI: “Het viel me op dat Rachel sinds een week allemaal hartjesogen achterlaat bij haar. En dat André haar met voorrang goedgekeurd heeft om hem te volgen.

Scroll naar boven