Rachel Hazes openhartig over emigratieplan André: ‘Het zal lastig worden’ 

André Hazes reist al tijden op en neer tussen de Verenigde Staten en Nederland. Net als zijn vader voelt Amerika als een tweede huis en ook hij zou daar willen wonen.

André sr. had destijds ook plannen om te emigreren naar de Verenigde Staten. Moeder Rachel heeft haar bedenkingen maar gunt haar zoon zijn grootste droom.

‘Wanneer Dré en ik vroeger naar Amerika gingen, sprak hij er óók altijd over om daar een huis te kopen’, vertelt ze aan Story.

‘Vaak waren we twee keer per jaar zes weken lang daar, en hij vond het geweldig. Maar ik zei altijd dat een huis kopen in Amerika niet de oplossing was om weer rust in je leven te krijgen. Dat waar je ook woont, je je problemen altijd meeneemt. Ik heb het mijn André toen dus altijd afgeraden.’

‘En nu zie ik dat onze zoon André evenveel van Amerika houdt als zijn vader’, vervolgt Rachel. ‘Ik weet niet of hij werkelijk concrete plannen heeft om daar een huis te kopen.

Ik zal het hém in ieder geval nooit afraden, hij moet zijn eigen beslissingen nemen. Maar het zal lastig worden als hij daar gaat wonen en zijn zoontje dan hier in Nederland is.’ 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven