Rachel Hazes wordt keihard aangepakt: ‘Dat ze niet deugt wist ik al heel lang’😱😲(4 minuten lezen)

Rachel Hazes wordt keihard aangepakt: ‘Dat ze niet deugt wist ik al heel lang’😱😲(4 minuten lezen)

11 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

De neef van André Hazes sr., Stanley staat aan de zijde van André en Roxeanne Hazes en heeft dan ook flink met hen te doen.

Stanley spreekt duidelijke taal en vindt dan ook dat Roxeanne en haar broer nooit een liefdevolle opvoeding hebben gehad. ,,Dat Rachel niet deugt, wist ik al heel lang.”

Sinds het moment dat Roxeanne een zaak is begonnen tegen haar moeder is de sfeer binnen deze veel besproken familie slechter dan ooit.

Het feit dat Rox een zaak is gestart vanwege de erfenis van haar vader, noemt Stanley dan ook ‘karma’. ,,Ik denk dat die kinderen groot gelijk hebben”, vertelt hij in gesprek met weekblad Weekend.

,,Aan zoiets zitten altijd twee kanten, maar volgens mij is Rachel niet altijd goed voor de kinderen geweest, anders doe je zoiets wat Roxeanne deed niet, lijkt mij.”

Naar eigen zeggen weet hij al heel lang dat Rachel niet ‘deugt’. ,,Mijn vrouw heeft het huwelijk van André sr. met Ellen kapot zien gaan door Rachel. Bijna iedereen van de familie heeft een hekel aan haar.”

Stanley vermoedt dat de familieverhoudingen ook nooit meer goed zullen gaan komen als er een bodemprocedure wordt gestart tegen Rachel.

Hij gaat er tevens vanuit dat Rachel en haar dochter Roxeanne het niet buiten de rechtszaal zullen oplossen. ,,Ik ben er bang voor.”

,,Het ligt eraan wat Rachel in wil leveren, natuurlijk. Ze wil alles zelf houden lijkt mij, anders doe je dat vanaf het begin niet.”

Stanley is geen fan van Rachel en vindt dan ook dat de weduwe zich moet bezighouden met zichzelf en lekker zelf haar eigen poen moet gaan verdienen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Johnny de Mol verrassend openhartig over Jeroen Rietbergen: ‘Iemand maakt fouten’😲🤔

,,Rachel kan beter achter de bar gaan staan in haar theewinkeltje in Amstelveen, in plaats van mensen lastig te vallen met rechtszaken, zoals ook die tegen haar oude vriendin Marieke.”

André probeert zich vooral bezig te houden met zijn eigen leven en wil zich afzijdig houden in de strijd tussen zijn moeder en zus.

Neef Stanley is bang dat het binnenkort weer fout zal gaan met André. ,,Dat kind moet een vaderfiguur hebben en een moederfiguur die hem tussen de lijnen houdt.

Maar hij gaat alle kanten op. Hij kan de weelde ook niet aan”, legt hij uit. ,,Hij heeft helemaal geen stabiliteit, dat kind. Hij heeft geen jeugd gehad.”