Filmpje van Rachel Hazes roept veel vragen op: Wat doet die cameraman achter haar?😬🤔(4 minuten lezen)

Filmpje van Rachel Hazes roept veel vragen op: Wat doet die cameraman achter haar?😬🤔(4 minuten lezen)

27 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Op Instagram heeft Rachel Hazes een filmpje geplaatst waarbij vele volgers een vraagteken plaatsen. In de video is te zien dat Rachel een tatoeage laat zetten op haar onderarm. Nou is een tattoo zetten niet heel vreemd, echter staat er een cameraman met een grote camera achter haar alles te filmen.

In haar Stories deelde Rachel het verhaal van de tattooshop. In de video is te zien dat er een nieuwe tatoeage gezet wordt. Achter Rachel staat een cameraman alles op te nemen en dit roept dan ook vragen op. Zou Rachel misschien bezig zijn met een eigen documentaire in het geheim?

Het is geen geheim dat de documentaire van zoon André Hazes een groot succes was. De zanger heeft voor zijn documentaire dan ook flink wat geld verdiend, namelijk honderden duizenden euro’s. Naar verluidt zou de zanger zelfs bezig zijn met een tweede deel.

De kans is groot dat ook Rachel nu haar eigen documentaire gaat krijgen en zich dus laat volgen door de camera. Daar Rachel verwikkeld is in vele rechtszaken die ontzettend veel geld kosten is het niet ondenkbaar dat ook zij interesse heeft in een eigen documentaire.

Rachel is al tijden verwikkeld in een juridische strijd met dochter Roxeanne over de erfenis van André Hazes sr. Maar ze brengt nog meer bezoekjes aan de rechtbank daar zij ook nog een zaak heeft aangespannen tegen haar voormalig beste vriendin Marieke van Beek.

We zullen moeten afwachten of er daadwerkelijk een documentaire over Rachel gaat komen. Wat we wel zeker weten is dat er genoeg dingen in haar leven afspelen of meerdere afleveringen mee te vullen. Daarbij komt kijken dat zij ook grof geld kan verdienen met een eigen documentaire.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Kijkers Massa is Kassa worden voor de gek gehouden: ‘allemaal bedacht voor de serie’

Onlangs blikte Rachel Hazes op socialmedia nog terug op het Holland Zingt Hazes spektakel. Ook dit jaar was het weer een groot succes. “Jeetje, Holland zingt Hazes 2023 zit er weer op en wat was het weer een ongelofelijk feest”, zo begint Rachel haar bericht op Instagram.

“Het is niet uit te leggen aan jullie hoe mooi het is om zulke avonden voor jullie te mogen organiseren. Ik heb het vorige week al gezegd, maar ik zeg het nog een keer.” Ze liet tevens aan haar volgers weten het ‘ongelofelijk’ te vinden dat fans André na 19 jaar nog steeds zo eren.

In haar emotionele bericht liet Rachel ook aan haar volgers weten dat ze trots is op haar zoon André. “Hij heeft het geweldig gedaan. Zoveel respect hoe hij daar stond, ga het maar eens doen als je eigenlijk anders gewend bent. Zijn comeback maken na toch best wel een lange tijd en dan helemaal nuchter.”