Prinses Beatrix doet opmerkelijke onthulling: ‘Ik wil het niet nog een keer meemaken’

Prinses Beatrix deelt opmerkelijke ervaring: aangevallen door haar eigen papegaai!

Tijdens haar recente bezoek aan het zonnige Aruba, heeft prinses Beatrix een opmerkelijke ervaring gedeeld met een groep natuurliefhebbers in het Parke Nacional Arikok.


Met haar bekende passie voor natuur, sprak de prinses enthousiast over haar interesse in papegaaien tijdens haar bezoek aan dit groene paradijs.


Beatrix verklaarde met een glimlach: “Ik ben dol op papegaaien,” terwijl ze de kleurrijke vogels in de kooien bewonderde.

Met een opvallende nieuwsgierigheid toonde ze interesse in de papegaaien, zelfs toen ze vroeg of de vogels wel eens naar mensen happen.

Beatrix deelde een persoonlijk verhaal over haar eigen papegaai, die soms geneigd is om te bijten. Ze zei: “Ik wil het niet nog een keer meemaken.”

Daarnaast onthulde de prinses dat haar papegaai over enige verbale vaardigheden beschikt. Ze zei: “Hij kan bepaalde woorden zeggen en…”

Ze vertelde trots: “zelfs deuntjes fluiten,“


Toen ze hoorde dat papegaaien een intelligentie hebben die vergelijkbaar is met die van een 4-jarig kind, werd haar interesse verder gewekt. Dit feit boeide haar zichtbaar.


Beatrix’ bezoek aan Aruba en haar interactie met de papegaaien benadrukt haar blijvende liefde voor de natuur en haar nieuwsgierigheid naar de dierenwereld.


Scroll naar boven