Marco Borsato heeft ongelooflijk veel spijt: ‘Daar betaal ik nu de prijs voor’🤨😲

Het lijkt erop dat Marco zijn relatie met Leontine definitief voorbij is. Marco Borsato is namelijk voor het eerst gespot zonder zijn trouwring.

Dit zou de tweede keer zijn dat het stel hun relatie verbreekt. Eerder toen Leontine erachter kwam dat hij buiten de deur snoepte, verbrak ze de relatie.

Borsato raakte toen in een diep zwart gat. “Mijn scheiding. Dat vind ik… dat heeft erin gehakt”, vertelde hij indertijd in een interview met Linda de Mol.

De zanger legde toen uit: “Ik heb mij heel slecht gevoeld, er zijn weinig mensen die dat weten. Ik heb een half jaar lang onder een dekentje gelegen bij mijn moeder thuis.

Ik kon niet meer, ik heb heel zwarte gedachten gehad. Misschien stap ik er wel uit, zo diep zat ik. Ik heb verkeerde keuzes gemaakt, en daarvoor betaal ik nu de prijs. Ik heb er ongelooflijk veel spijt van.”

Toch bleek de liefde voor elkaar groot genoeg en dus kwam het stel weer bij elkaar. Deze zomer bracht Marco dan ook een update naar buiten.

“Ja, hoe moet ik dat nou zeggen? We hebben een soort van verkering. We kunnen het niet verbergen. Ik straal, ik heb het naar mijn zin, Leontine haar ogen glanzen. En onze kinderen zien dat, dus het is heel moeilijk om dat te verbloemen en dat willen we ook niet meer.”

Sinds enkele weken staat de zanger in een zeer slecht daglicht wegens gedrag dat onacceptabel is en steeds meer mensen nemen dan ook afstand van hem.

Story meldt deze week dat de zanger voor het eerst sinds hun huwelijk in 1998 zijn trouwring niet langer draagt. Bij het wooncomplex van Borsato had paparazzo Edwin Smulders zich namelijk opgesteld.

Marco droeg een mondkapje, petje en bril, haast onherkenbaar, toch had Edwin hem in de smiezen. Volgens Story draagt de zanger nu een andere ring, anders qua vorm en grootte.

Scroll naar boven