Podcast Erica en Martien staat in teken van moeder: Bijzondere manier van proosten!😲🤔

Erica Meiland heeft onlangs afscheid moeten nemen van haar geliefde moeder Jenny. Op 93-jarige leeftijd sloot zij voorgoed haar ogen.

De Meilandjes staan in hun podcast Wat Goéééd stil bij Jenny en het grote verlies in de familie. ,,Ja, God geeft God neemt. Ze was er natuurlijk ook slecht aan toe”, zegt Martien in de podcast.

,,Ze was zo benauwd de laatste weken”, aldus Martien. ,,Ze was echt op. Dus in die zin heeft het natuurlijk ook iets positiefs”, vertelt Erica verder.

,,Ze is oud geworden. We hebben veel van elkaar genoten, veel van elkaar gehouden. En op een gegeven moment is het klaar.”

De podcast staat in het teken van Jenny deze aflevering. ,,We hebben haar hier leuk neergezet met een foto, een kaarsje en lavendel waar ze zo van hield”, vertelt Erica. ,,Dus is ze er toch nog een beetje bij”.

Martien en Erica proosten tijdens de uitzending op het leven en op Jenny. ,,Wil jij een glaasje wijn?” vraagt Martien aan Erica.

Erica vindt het een goed idee maar ,,laten we het wel in stijl doen”, antwoordt ze. De wijn drinken ze uit een eierdopje.

Als de moeder van Erica wijn aangeboden kreeg dan zij ze altijd: ,,Ja hoor, doe maar een eierdopje”. Erica: ,,Want dat is meer dan genoeg. Waarschijnlijk voor Martien niet maar ik vind het prima”.

,,Nou, schoonmoeder”, zegt Martien. ,,Proost kind, in de hemel”. Het koppel proost en nemen een slok uit het eierdopje.

Over de auteur

Scroll naar boven