Onthulling in podcast over Eva Jinek: ‘Ik denk dat ze met hem naar bed is geweest’😱😬

Voor Martijn Koning is er geen twijfel. Hij weet zeker dat Eva Jinek en Thierry Baudet met elkaar naar bed geweest in 2015 tijdens hun tv-reis voor Pauw in Italië. Dit laat Martijn weten in zijn podcast.

In de talkshow van Eva, een tijd terug, kraakte Martijn met een speech Thierry Baudet volledig af. Op het moment dat Martijn het had over zijn familie liep Thierry de studio uit.

Eva vond het veel te ver gaan en was woedend op Martijn. Daar de redactie vooraf de speech mocht lezen, iets dat ze niet wilden, begreep Martijn de woede niet.

Martijn zegt het volgende in zijn podcast: “Ik snap niet waarom zij steeds dat Forum blijven verdedigen. Rot op met die hele Jinek. Ik denk dat Eva Jinek met Thierry Baudet naar bed is geweest. Dat is wat ik denk en dat meen ik serieus”

“Zij zijn toen een keer op excursie geweest voor Jeroen Pauw. Daar waren ook verschillende columnisten bij. Het was in 2015 en ze zijn naar Italië geweest om het vluchtelingen probleem te zien.”

“Jinek begint me toch echt een beetje in het verkeerde keelgat te knallen en dat meen ik serieus. Ik was nog best wel een soort van liefdevol over haar, ondanks alles wat er gebeurd is, maar je kunt je toch ook wel als een iets minder dom w**f opstellen?”

“Er is een soort grens, denk ik. Als je als Jinek steeds een podium blijft geven – of het nou aan de hand van zogenaamd grappige filmpjes is of Jaïr die een leuk interview heeft met Baudet of een andere griezel – dan gaat dat op een gegeven moment een grens bereiken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven