Michael van der Plas zet zijn ex-vriendin in kwaad daglicht: ‘Ze is nooit eerlijk geweest’😱😲

Er is een behoorlijke tijd overheen gegaan maar Michael van der Plas heeft nu eindelijk onthuld wat de échte reden is van de breuk tussen hem en zijn ex Naomi Dijkstra.

Enige tijd geleden gaf hij in een interview aan dat de breuk geheel onverwachts aankwam bij hem, maar dat ze wel goed uit elkaar waren gegaan.

Maanden na de breuk kwam Michael er pas achter dat Naomi ontrouw was geweest en hem dus had bedonderd. ,,Ze is nooit eerlijk geweest.”

Destijds gaf hij aan ziek te zijn van de breuk. ,,Naar mijn mening is het uitgegaan door co ro na. Veel op elkaars lip gezeten,

ben ook niet altijd even aardig geweest, beetje langs elkaar heen gaan leven”, zei Michael in het AD.

De twee zouden gaan trouwen en waren klaar voor een baby, daarom zag hij de breuk niet aankomen. ,,Het is meer van Naomi haar kant, dan van mijn kant.”

In haar Stories laat Naomi nu weten dat ze weer gelukkig is in de liefde. Volgens Michael is ze niet eerlijk en is ze al veel langer met deze persoon.

,,Die was al in haar leven toen ze met mij ging dat is het mooiste van het verhaal”, zegt hij in een chattgesprek met Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Yvonne vraagt hem of zijn ex dus is vreemd gegaan en hij geeft dan ook een duidelijk antwoord. ,,Normaal had ik dit niet naar buiten gebracht maar ze zoekt zelf de aandacht dus dan kan ze die krijgen.”

Hij laat weten dat hij pas maanden na de breuk in de smiezen kreeg dat zijn ex niet eerlijk is geweest. ,,Ze is nooit eerlijk geweest.”

Over de auteur

Scroll naar boven