Gesprek van de dag: Vriendinnetje Max Verstappen maakt mega blunder!😱😲

De vriendin van Max Verstappen heeft een enorme blunder gemaakt op modegebied. Kelly Piquet draagt op een kiekje lange jas en volgers kunnen maar naar één ding kijken.

Afgelopen weekend mocht Max weer racen en sleepte hij de overwinning binnen. Kelly was op dat moment in Parijs voor haar eigen carrière.

Uiteraard heeft ze in haar hotelkamer de televisie aan gezet om naar de race te kijken en liet ze op social media weten trots te zijn op haar grote liefde.

Op haar Instagram-account plaatse Kelly Piquet bij een foto van de overwinning van Max: ,,Het jaar goed begonnen”.

Terwijl voor Max het jaar goed begint, is dat voor Kelly niet het geval. In Parijs is zij druk met haar modellenwerk en maakt ze al gelijk een modeblunder.

Piquet is op de foto gezet in een bijzondere jas. ,,Ze zeiden dat het lijkt alsof er een … op de panty zit”, luidt het in de reacties op Instagram.

Het Instagram account heeft het kiekje uitvergroot en er een pijl bijgezet, waarop het inderdaad lijkt alsof Kelly een mannelijk geslachtsdeel op haar been heeft.

Voor het aankomende Formule-1 seizoen zal de 35-jarige Max Verstappen zich binnenkort weer flink moeten inspannen om zijn concurrenten op achterstand te houden.

Om succes te kunnen blijven boeken is het ontzettend belangrijk om in shape te blijven. In gesprek met het AD onthult hij zijn trucjes.

Max is vandaag de dag erg fit maar enkele maanden geleden was dat nog niet het geval. “In de winter was er wel wat bijgekomen”, aldus de coureur tegen de krant.

“Maar dan vind ik het ook wel leuk om het er weer af te trainen. Veel mensen zeggen dat het eruitziet alsof ik ben afgevallen, maar mijn gewicht is hetzelfde als vorig jaar.

Ik sta elke dag ’s ochtends en ’s avonds op de weegschaal en ik was best wel wat aangekomen. Meer dan vorige winter. Maar ik vind het leuk om mezelf een beetje te pijnigen om dan weer af te vallen.”

Verstappen geeft in het gesprek aan dat hij zeker momenten heeft waarin hij ontzettend geniet van heerlijk eten en drinken. “Ik zit het hele jaar onder mijn gewicht.

Als je dan een maand de tijd hebt om een beetje van het eten en het drinken te genieten, doe ik dat ook.” Uiteraard moet hij daarna wel hard werken om weer topfit te worden.

Op Instagram liet de Formule 1-wereldkampioen vorige maand weten dat hij een grote sponsorsamenwerking aan gaat met een wereldberoemd Nederlands merk.

“Ontzettend trots en vereerd om de krachten te bundelen met het iconische Nederlandse merk Heineken voor een langdurig partnership”, aldus Max. Meer updates zullen later volgen.

Scroll naar boven