Pijnlijke geruchten voor Emma Heesters: Vriend neemt de ene na de andere griet!😱😡

Zangeres Emma Heesters en vriend Wesley Hoedt hebben samen hun liefde gevierd op de Malediven. Op kiekjes kunnen we zien hoe fijn ze het samen hadden.

Na hun vakantie vloog vriend Wesley met zijn vrienden door naar Ibiza en volgens verhalen zou hij het erg gezellig hebben gehad met andere vrouwen.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer laat weten: ,,Hij nam tijdens stapavondjes de ene na de andere griet mee naar huis.” Emma zat nietsvermoedend thuis.

Naar verluidt zou hun relatie in zwaar weer verkeren: ,,Een week later vloog Wesley namelijk met z’n vrienden naar Ibiza…”, aldus Coldeweijer op Instagram.

Wesley en zijn vrienden verbleven op Ibiza in een villa. ,,En nam tijdens stapavondjes de ene na de andere griet mee naar huis.

Volgens een spion is hij op een avond met een meisje naar boven gegaan, na de daad weer naar beneden gekomen, de dame naar buiten gebracht, om zich terug bij binnenkomst meteen op de volgende griet te storten.”

Yvonne zegt dat de vrienden van Wesley het allemaal hebben gezien terwijl de zangeres nietsvermoedend thuis zat. ,,Iedereen had het gezien.

Deze kent geen schaamte. En Emma maar happy family spelen en kerstclipjes opnemen met hem en zijn kindjes.”

Naar verluidt is Wesley ook in eigen land niet trouw aan zijn Emma. Een volger van Coldeweijer komt al snel met een ander nieuw verhaal.

Deze volger, een dame, laat weten dat ze Wesley tegenkwam op de datingapp Raya. De vrouw wist niet wie hij was en dus nam ze een kijkje op zijn profiel.

,,Hij stuurde het eerste bericht. Toen klikte ik op z’n Instagram en zag dat hij met Emma is, confronteerde hem en hij blokte me meteen”, aldus de volger.

Enige tijd geleden liet Emma in gesprek met Beau Monde weten dat ze gelukkig met hem is maar dat ze soms wel knallende ruzie hebben. ,,Hij is heel vurig en soms hebben we knallende ruzie.”

Over de auteur

Scroll naar boven