Peter Gillis en Nicol Kremers op gesprek: ‘Ik heb maar 1 simpele vraag gesteld’😬🤔

Het hele gebeuren rond Peter Gillis en zijn partner Nicol Kremers is ook de directie van Talpa niet ontgaan en dus werd het stel op het matje geroepen.

Directeur van Talpa, Marco Louwerens wilde van Peter en Nicol horen wat zich nu precies tussen hen heeft afgespeeld.

“Ik heb Peter Gillis en Nicol vrij lang gesproken een aantal dagen geleden en ik heb eigenlijk maar een simpele vraag gesteld:

ik wil exact uit jullie mond de waarheid weten van wat er nou precies gebeurd is”, zei Marco Louwerens vrijdag in Shownieuws.

Louwers liet weten dat hij een ‘vrij uitgebreid’ verhaal te horen heeft gekregen, maar daar vanwege de vertrouwelijkheid verder niets over kwijt wil.

“Want zij moet nog met de p0litie praten en haar verhaal daar doen,” aldus de directeur van Talpa tegen Shownieuws.

In de rechtbank van Den Bosch werden eerder deze maand al wel enkele details over de vermeende zaak bekend. Peter zou zijn vriendin onder meer in haar rug en neus hebben gebeten.

Eerder liet Talpa weten dat de zaak ‘een privékwestie’ is en dat het nieuwe seizoen van Massa is Kassa gewoon in de planning blijft.

“Wij hebben ook onze verantwoordelijkheid, maar moeten wel van feiten uitgaan voor zover we die kunnen achterhalen. Nou, dan ga je naar de bron; dat heb ik gedaan”, vulde Marco Louwerens aan.

“Mocht er ooit een rechter bijvoorbeeld om wat voor reden dan ook een andere uitkomst zien in deze kwestie, dan zien we het dan wel wel weer. Maar dit is waar we het nu mee doen.”

Over de auteur

Scroll naar boven