Peter Gillis lust er wel pap van: Plezier in chalet met jonge dames!😲😱(3 minuten lezen)

Peter Gillis lust er wel pap van: Plezier in chalet met jonge dames!😲😱(3 minuten lezen)

6 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Onlangs kwam Peter Gillis met het nieuws dat hij en Nicol Kremers een punt achter hun relatie hadden gezet.

Naar eigen zeggen is dit in ‘goede harmonie’ gebeurd en blijven ze vrienden. De twee zijn de laatste periode dan ook vaak onderwerp van gesprek.

Ondanks de breuk moeten er wel centen binnenkomen en dus gaan binnenkort de vakantieparken van Peter weer open voor het publiek.

Op social media laat Gillis weten: “Herken jij op welk park ik sta? 24 maart gaan alle Oostappen Vakantieparken weer open en natuurlijk doe ik voor die tijd mijn rondes met inspecties.

Ik kijk er nu al naar uit om de parken weer vol gezelligheid te zien! O ja… dit is natuurlijk Park Hengelhoef, een fantastisch park voor gezinnen net over de Belgische grens.

Het is geen geheim dat de recensies over de parken van Peter niet positief zijn. De chalets worden beschreven als vervallen en smerig.

De mannen van Roddelpraat, Dennis Schouten en Jan Roos besloten daarom om eens op zoek te gaan naar verhalen van werknemers en vakantiegasten.

Een oud-werknemer besluit een boekje open te doen ver Peterke: “Af en toe gewerkt op Prinsesnmeer (2015 – 2019).

Peter zat regelmatig aan de bar met behoorlijke jonge dames, jonger dan Nicolleke zelfs. Heb verder geen bewijs maar ze gingen vaak na het barhangen nog door naar Peter zijn chalet. Lekker samen worstenbroodjes eten denk ik.

De mannen van Roddelpraat krijgen veel berichten binnen, niet alleen over de staat van de chalets maar ook over de angst die velen hebben voor Gillis.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Vrouw gooit het roer om en neemt eens in de zoveel maanden een warme douche!

Naar verluidt zijn werknemers op het park in Arnhem zó bang voor Peter dat velen zich ziekmelden zodra bekend is dat Peter een bezoek komt brengen aan het park.